Jäsenkirje 2010-1

Hyvä Valkonauhan jäsen!

Vuosi 2010 alkoi monenlaisten tragedioiden merkeissä, jatkuen suurilla luonnonmullistuksilla. Suomessa saimme toivomamme ”kunnon talven”, lunta ja pakkasta on ollut yli toiveiden. Nyt olemme keväässä ja uudet haasteet edessä.

Kiitän saamastani luottamuksesta tultuani valituksi puheenjohtajaksi. Toivon, että pieniä vihreitä versoja putkahtaa esille toiminnassamme.

Tutustumisilta Bulevardilla!

Haluaisin tutustua Sinuun! Olisin iloinen, jos tapaisin sinut keskiviikkona 14.4. klo 17.00-19.00 Bulevardin olohuoneessamme nyyttikestien merkeissä. Viisi ohraleipää ja kaksi kalaa! Niillä Jeesus ruokki 5.000 ihmistä, joten pienehkö tuliaisnyytti riittää. Kahvin ja teen tarjoamme yhdistyksen puolesta. Tervetuloa!

Syksyn toimintaan johtokunta esitti  vuosikokouksessa kerran kuussa pidettävää jäseniltaa, joka olisi luonteeltaan vapaamuotoinen. Käytäntö muotoilee sen sitten toiveiden suuntaan.

Syksyn toimintaan johtokunta toivoi kerran kuussa hengellistä piiriä, joka olisi kaikille avoin. Illan rakenne on vielä avoin, mutta se sisältää sanaa ja rukousta. Olen alustavasti luvannut toimia illan vetäjänä.

Kohtaamiskahvila yksinäisille Bulevardilla klo 17.00 : 17.4. jokin elokuva tai näytelmä, josta haluaa kertoa toisille, 15.5. mukavat ja meille sopivat lomakohteet

Jäsen voi osallistua myös näihin Suomen Valkonauhaliiton kokouksiin: kevätkokous 17.4 Liisankatu 27 A 3 klo 12.30 alkaa kahvitarjoilu ja kokous klo 13.00,  Liiton syyskokous Kotkassa 23.-24.10.2010.

Kirjeessä on mukana pankkisiirto jäsenmaksun 10 eur/v maksamista varten. 

Toivotamme kaikille hyvää kevään alkua ja siunattua pääsiäisen aikaa.

Johtokunnan puolesta          

Marja-Leena Vesa   

puheenjohtaja