JÄSENKIRJE 5/2021

19.7.2021   

Hyvä jäsen                                                                                                                                                                                                                                               

Retki  Ikaalisten kylpylään 25.-26.8.2021

Valittetavasti Anneli Mattila -osuus peruuntui, mutta lähdemme kuitenkin matkalle, jos tulee osallistujia tarpeeksi.

Keskiviikkona aamulla kello 8:00 lähtö Mikonkadun tilausajopysäkiltä, Helsingistä. Matka kohti Tamperetta, pysähdys Pirkanhovissa Lempäälässä. 

Saavumme Urkin piilopirtille kello 11.00 jälkeen. Urkin piilopirtti on moni-ilmeinen museokohde. Paljon erilaista nähtävää ja koettavaa. Paikan päällä menee varmasti 2,5 tuntia. 

Kello 14 saapuisimme Ikaalisten kylpylään, jossa majoittuminen 1-2 hh huoneisiin. Kylpylän saunan ja allas-osaston käyttö (uimapuku mukaan). 

Kello 18:00 lähtisimme hotellin rannasta 75 paikkaisella katetulla M/S Ikaalinen aluksella Ikaalisten Kyrösjärvelle. Paluu kello 20, jonka jälkeen ilta-ohjelma vapaa. Laivalla ravintola palvelee halukkaille. 

Torstaina runsas aamupala 7-10, (mahdollisuus myös aamu-uintiin kylpylässä). Huoneiden luovutus kello 12.00 mennessä. Puolen tunnin ajo Hämeenkyröön ja Frantsilan Hämeenkukkaan. Tiina Ahonen Frantsilan kehäkukasta pitää meille pienen esittelyn. Tutustumista ja ostomahdollisuus luonnontuotteisiin. Kahvila piirakoineen. Pihapiirissä on erilaisia putiikkeja ja pajoja, joissa katsottavaa. 

Matkamme jatkuu Hämeenkyröön Juustoporttiin, jossa nautimme hyvin monipuolisen ja maukkaan lounaspöydän jälkiruokineen. Mukaan voi ostaa kotiin tuomisina kotijuustoa, jogurttia, juustoja ja muita herkkuja. Helsingissä olemme takaisin n. kello 19.00.

Keskiviikon ruokailupaikkaa ei ole vielä päätetty, mutta syömme jossain.

Ystävän voi ottaa myös mukaan. Ohjelmaan voi tulla muutoksia vielä.

 

Toivomme pikaista ilmoittautumista, joudumme perumaan, jos ei tule ainakin 10 lähtijää.   Jäsenhinta 150 euroa, muut 170 euroa

Helsingin Valkonauhan hallitus toivottaa oikein mukavaa kesää!

Marita Saarela,    

maritasaarela [a] hotmail [dot] com, 050 502 3801