JÄSENKIRJE 1/ 2019

 

Jäsenkirje 1/2019                                                                                     

                    

Hyvät Valkonauhan jäsenet!

Vuosi on vaihtunut ja kohta osaamme kirjoittaa vuosiluvunkin oikein. Yhdistyksen hallitus suunnitteli kokouksessaan kevään ja kesän ohjelmaa.

Maaliskuussa alkaa uusi Kielipähkinäryhmä, jossa voi suomen kielen avulla treenata muistia ja virkistää aivoja. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 6.3, 13.3. ja 20.3.2019 klo 17.30-19.00 Bulevardi 15 C 32 toimitilassa. Ryhmää ohjaa FM Tuija Viestilä.

 Osallistuminen on ilmaista. Ilmoittaudu ennakkoon Suomen Valkonauhaliittoon spostilla nina [dot] hurtamo [a] suomenvalkonauhaliitto [dot] fi  tai puhelin 09-1351268.

Tule mukaan, ryhmässä on hauska jumpata aivoja.

 

Kerro huolesi päättäjille keskustelutilaisuus 28.3.2019 klo 18-20

TEEMA: Turvallinen Suomi

Kuinka turvallinen Suomi on? Aihe puhuttaa monipuolisuudellaan. Onko koulutie turvallinen? Kiusataanko lastani? Uskallanko asioida yksin pankkiautomaatilla tai liikkua ulkona illalla? Mitä, jos minulle soittaa valepoliisi? Saanko tarvitsemaani oikea-aikaista ja riittävää hoitoa?

Helsingin Valkonauha – Vita Bandet i Helsingfors ry järjestää yhdessä Suomen Valkonauhaliiton kanssa kaikille avoimen keskustelutilaisuuden torstaina 28.3.2019 kello 18 – 20 osoitteessa Bulevardi 15 C 32.

Mukana keskustelussa on asiantuntijapaneeli. Tule kuuntelemaan ja kertomaan omat huolenaiheesi ja ajatuksesi: mitä sinä haluat muuttaa seuraavan neljän vuoden aikana? Terveisesi voivat koskea eri aihepiirejä. Kokoamme viestit ja toimitamme ne huhtikuussa valittavan uuden eduskunnan eduskuntaryhmien puheenjohtajille. Voit jättää viestisi halutessasi nimettömänä. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Suomen Valkonauhaliitto paikallisyhdistyksineen on poliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka toimii yksilön, perheiden ja koko yhteiskunnan hyväksi. www.suomenvalkonauhaliitto.fi

 

Suomen Valkonauhaliiton kevätkokous pidetään lauantaina 13.4. liiton toimistolla, osoite Liisankatu 27 A. Kevään Valkonauha-lehdessä lisätietoa. Kaikki ovat tervetulleita.

 

Yhdistyksen vuosikokous pidetään tiistaina 7.5. alkaen klo 11.00.

Kokouspaikkana Tuomarinkylän kartano. Yhdistys tarjoaa lounaan kokouksen yhteydessä. Tarvittaessa järjestetään Helsingin keskustasta yhteiskuljetus.

Ilmoittaudu kokoukseen Marita Saarelalle, p. 050 5023801, sposti  maritasaarela [a] hotmail [dot] com ja kerro samalla haluatko yhteiskuljetuksen.    

 

Vuosi 2019 on aivan erityinen vuosi, koska Helsingissä järjestetään 10.-15.7. Valkonauhan maailmanliiton kansainvälinen kongressi.

 Tämän kirjeen liitteenä on kokousohjelma, tutustukaa siihen ja ilmoittakaa tulostanne hyvissä ajoin. Kongressi on avoin kaikille, mutta edellyttää ennakkoilmoittaumista.

 Yhdistys on päättänyt maksaa jäsentensä osallistumismaksut. Laittakaa viestiä suoraan Marita Saarelalle, minä päivänä osallistutte.

Ilmoittautumiset viimeistään 29.3. mennessä.

Helsingin kaupungin vastaanotolle ilmoittautumiset 11.4. mennessä.

 

Retki Heinävedelle Valamon luostariin 19.-20.8.2019.

Yhdistys voisi järjestää loppukesän retken yhdessä bussiyhtiö Packalenin kanssa Heinävedelle Valamon ja Lintulan luostareihin, jos saamme sopivan ryhmän kokoon.  Mukaan voivat lähteä kaikki halukkaat, myös puolisot, ystävät, sukulaiset ja naapurit.

Yöpyminen Valamon luostarissa. Ohjelmaa molemmissa luostareissa.

Retken hinta 140 euroa. Ilmoita Marita Saarelalle, jos retki kiinnostaa.

Olisi mukava aloittaa syyskausi retkellä luostareihin.

 

Kevättä kohti

Pirjo ja Marita

 

Helsingin Valkonauha ry yhteystiedot:

Pirjo Kivelä-Ristevirta, p. 040 5106833, sposti pirjo [dot] ristevirta [a] gmail [dot] com

Marita Saarela, p. 050 5023801, sposti  maritasaarela [a] hotmail [dot] com