JÄSENKIRJE 4/ 2021

27.5.2021

Hyvä jäsen                              

Vuosikokous oli eilen. Hallituksessa jatkavat puheenjohtajana Marita Saarela, Tuija Viestilä varapuheenjohtajana,  Marke Kaskimies, Anneli Klemetti ja Kaija Suvanto. Varajäsenet ovat Marja-Liisa Ahti, Maija-Liisa Mäkeläinen ja Pirjo Sipilä.

Kävelyretki kesäillassa – Alli Tryggin jäljillä

Yhdistys järjestää kävelyretken tiistaina 15.6. klo 18.00. Kokoonnumme Suomen Valkonauhaliiton toimiston edessä osoitteessa Liisankatu 27 A.

Kävelyretki suuntautuu Kallioon. Kuulemme samalla kansalaisvaikuttaja Alli Tryggin elämästä. Kävelymatkan pituus on alle kolme kilometriä. Retki päättyy Kallion kirjaston lähelle.

Joukkoa johdattaa yhdistyksen varapuheenjohtaja Tuija Viestilä.

Kävelyretki on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille ja heidän ystävilleen.

Ota kävelykaveri mukaan!

Vaikka olemme ulkona, muistetaan silti turvallisuus: tule mukaan vain terveenä.

Haluatko vahvistaa digiosaamistasi?

Valkonauhalle aiemminkin digiopastusta järjestänyt Tuire Silvennoinen pitää meille   koulutuksen älylaitteiden käytöstä etätyöskentelyn apuna. Osaatko osallistua Teams-palaveriin tai järjestää sellaisen itse? Onko etätyöskentely tuttua? Tule oppimaan lisää ja kyselemään rohkeasti neuvoja, kun siihen on hyvä tilaisuus. Oma laite mukaan.

Päivämäärät ovat 9.6. klo 10, 10.6. klo 9  ja 16.6. klo 10. Voit osallistua johonkin päivään eli ei tarvitse tulla kaikkiin tapaamisiin.

Mieti ja kerro ilmoittautumisen yhteydessä, mitä erityisesti haluaisit oppia.

Koulutus on  Liisankatu 27 A, soittokellossa lukee NMKY  (YMCA) . 

Ilmoittautuminen Marita Saarelalle.

 

Syksylle on suunnitelmissa kohtaamiskahvila kerran viikossa, taideterapiaa viikottain ja luento/seminaaritilaisuuksia. Kerrotaan lisää syyskuun alussa.

 

Hyvää kesää toivottavat!

puheenjohtaja Marita Saarela ja varapuheenjohtaja Tuija Viestilä

sekä hallituksen jäsenet: Anneli Klemetti, Marke Kaskimies ja Kaija Suvanto