JÄSENKIRJE 2/ 2020

Hyvät jäsenet

 

Vaikka elämme nyt uuta tilannetta jotain tuttua kuitenkin tapahtuu. Kevään merkit ilmestyvät, kukat nousevat, ruoho vihertää ja linnut palaavat. Olen katsellut ja kuunnellut tuhansien hanhien paluuta kotijoellemme. Joutsenet toitottelevat kevättä nekin ja kurkiparvi astelee arvokkaasti pelloreunoilla etsien syötävää ja merkiten reviiriään. Töyhtöhyyppä pariskunta on taas tehnyt pesäpaikkansa keskelle peltoa. Vaikka lumisade yllätti, siellä emolintu vaan kyyhöttää. Postinhakumatkalla jään usein kuuntelemaan valtavaa lintujen konserttia. Jos uutiset maailmalta ja kotimaastakin ahdistaa niin luonto pyyhkii kaiken hetkeksi pois.

 

Ottakaamme oppia luonnosta. Elämä jatkuu. Jotain tämä korona-aikakin opettaa. Ihminen ei ole maailman napa vaikka luuleekin niin. Ystävät ja tuttavat on nyt hyvä kaivaa esille ja ottaa yhteyttä. Posti kulkee. Voisipa kirjoittaa kirjeen tai kortin ja ilahduttaa jotakin ystävää. Nyt on aikaa katsella vanhoja valokuvia ja muistella aikaa toisenlaista. Mahdollisuuksia on monia.

 

Uskokaa tai älkää… Sinua ajtellaan nyt. Marita Saarela sai ajatuksen ilahduttaa sinua pienellä, mutta arvokkaalla muistamisella. Jos et halua sitä käyttää, niin laita se esille ja katsele sitä ja muista, sinua on ajateltu.  Oikein hyvää ja armorikasta kevvättä ja kesää sinulle. Tästä selvitään yhdessä.

 

Helena  ja Marita

 

 

Pesuohje

Hengityssuojain on tehty lakanakankaasta, sen voi keittää tai pestä pesukoneessa 60 asteessa jokaisen käytön jälkeen.

Jos haluat toisen,  kerro tekstiviestillä p. 050 502 3801 tai spostilla minulle maritasaarela [a] hotmail [dot] com .